Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

maandag, april 04, 2005

Dagje vakantie bij de Bokkendoorns

Het is begin april 2004 en het A-team gaat op stap bij de Bokkedoorns in Bloemendaal.
Precies een maand geleden was het nog volop winter en vandaag lijkt deze winter volledig voorbij. De lucht is prachtig blauw en het zonnetje brandt. Het lijkt wel zomer!

Helaas is niet iedereen van het A-team in de gelegenheid mee te wandelen en daarom nemen Joke en Lex, de baasjes van Boy, bijna hun hele roedel mee. Wel meteen 4 honden dus. Leuk hoor, om de overige roedelleden van Boy ook eens in levende lijve te ontmoeten. Kleinere Tyri heeft het hoogste woord, hij wedijvert samen met Boy om de rangorde. Amigo, de oude bouvier heeft last van z’n voet, hij moet waarschijnlijk geopereerd worden aan een ontsteking van z’n nagel. Otis is een hele mooie en lieve Australian Shepherd. Wat een vacht en wat een prachtige kleur heeft hij. Hoe zou dat matchen met Angel???
Ook Marjan is met een deel van haar meute aanwezig. Zij neemt alleen Puck en Kes mee.
En Goedele is er vanzelfsprekend met Luna: zij heeft de route bepaald!
Natuurlijk hebben Luna en Angel elkaar meteen weer gevonden. Het is gewoon aandoenlijk te zien hoe graag deze zussen samen dollen, rennen en ravotten.



De Bokkendoorns is echt een prachtige omgeving. Genoeg water voor onze kanjers en wij kwebbellen er heerlijk op los. Het wordt al warmer en warmer dus de jassen gaan uit.
En ga nu niet vlak bij het water proberen mooie foto’s te maken, want dan word je geheid helemaal bemodderd.
Wauw, wat een weertje en wat was dit een leuke wandeling: Het leek even of we een dagje vakantie hadden gehad in het buitenland!

Klik op de titel voor het zien van de 'vakantie' foto's.