Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

maandag, augustus 29, 2005

Rondje Klinkerbergerplas met Angel en Jet

Jet heeft haar hele familie meegenomen. De kinderen zijn namelijk nieuwschierig naar Angel en willen beide zwarte dames wel eens vergelijken. Hoewel Jet van het begin af aan iets smaller is met ook een wat kortere vacht is nu wel duidelijk te zien dat zij groter en forser is. Jet is gewoon harder gegroeid. Angel heeft wel iets in te halen, dat is nu toch wel heel duidelijk te zien. Vooral nu ze nat zijn, want dan blijft er van deze grote stevige ODH’s toch niet zoveel meer over.



Jet heeft alleen maar oog voor de bal, ze zwemt echt fantastisch! Angel plakt aan Jet vast als een vlieg op ....... Wat probeert ze toch graag een stapje hoger op die ladder te komen. Dat doet ze bij enkele honden en zolang die honden niet reageren (ze weet kennelijk haarfijn bij wie dit kan) blijft ze dit tot vervelens toe volhouden. Er valt geen onvertogen woord, maar toch....

Hans, de man van Carry gooit Angel aan het eind van de stijger het diepe in. Zo hopen we dat ze nu ineens door heeft dat ze ook kan zwemmen. Nou, zwemmen lukt best alleen heeft ze dat nog steeds niet echt door. Angel probeert als een bezetene die stijger weer op te komen in plaats van naar de kant te zwemmen. Waar ik af kwam moet ik toch ook weer op?? Niet echt makkelijk met open water eronder. Uiteindelijk lukt het Hans Angel toch maar op te hijsen. Voorlopig blijft Angel een eindje uit de buurt van de stijger. Dit zal haar niet meer gebeuren.

Als we de Klinkenbergerplas helemaal rond hebben gelopen dan maken we nog een paar foto’s van de honden samen. Moe gestreden blijven ze toch wel even lekker liggen.

Klik op de titel voor het zien van deze waterratten.