Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

dinsdag, oktober 10, 2006

Verjaardagspartij op ’t strand

Er is er één jarig, hoera, hoera, je kan het wel zien dat is hij!
Vandaag is Ravi 1 jaar oud!
Met elkaar vieren we zijn verjaardag op ‘t Wassenaarse strand.
Angel en ik worden op de hoek van de Rijksstraatweg opgepikt en de honden achterin raken meteen opgewonden. Tjee, er gaat iets leuks gebeuren.
Ravi, de jarige Job, is nog nooit echt op het strand geweest, laat staan dat hij al weet wat hem te wachten staat. Maar opgewonden is hij wel, vooral als hij aan Heiko ziet dat deze de zee al ruikt!
Op de parkeerplaats sjouwen we met 6 honden naar de strandgang. Echt even sjouwen dus, want de honden ruiken de zee en hebben er allemaal zin in. Een Terveurense Herder, de jarige Groenendaeler, 3 Border Collies en mijn eigen Oud Duitse Herder. Het is een mooi span om te zien. Bij het strand kunnen ze los en daar gaan ze dan. Ravi vindt het helemaal geweldig.
Ballen halen en samen achter elkaar aan rennen door de ‘binnenzee’. Oeps, dit water is wel zout!

Image Hosted by ImageShack.us

Het wordt langzaam aan vloed maar de honden hebben er geen last van. Yazoo en Ravi zwemmen als vissen, maar Angel nog niet hoor. Ze gaat al wel een stukje dieper mee in het spel, maar zorgt toch dat haar poten nog steeds de grond raken. Je zal toch eens denken dat je kan zwemmen?

Image Hosted by ImageShack.us

Moe gestreden en vol zeezand vertrekken we terug naar de parkeerplaats. Nu lopen er 6 ruggen prachtig op rij, zij aan zij voor ons. Jammer dat de batterij van m’n fototoestel net leeg is anders was dit zeker een mooi plaatje geworden.
Ja, je bent jarig of niet want.... bij de auto smullen de honden allen van een lekkere bak vers water en krijgen ze van Marrie een heerlijk kauwstaafje.
Thuis afgezet heeft Angel ook nog eens een ‘snoepzakje’mee gekregen, hahaha, we hebben genoten!

Geniet mee van dit verjaardagspartijtje op het strand door op de titel van het bericht te klikken.