Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

zondag, oktober 08, 2006

Wandeling in het Spanderswoud

Vanmiddag wandelen we weer eens in het Spanderswoud bij Lex en Joke in de buurt.
Rene komt met Cassy (Djarré blijft, om hele goede redenen, helaas thuis bij Albert), Goedele en Frieda komen met Luna, Lex en Joke hebben Boy, Cadanz en Tyri bij zich en wij zijn er natuurlijk met Angel.


De honden genieten als vanouds en er valt wederom weer geen onvertogen woord. Hoe sociaal is deze club toch! Ook als er zich vreemde 'eenden' tussen voegen dan blijft het goed gaan. Kortom, Het zijn gewoon allemaal toppers, deze honden. Cadanz vindt Cassy wel heel erg leuk en zoekt haar regelmatig op. Cassy kan er wel om 'lachen'.


Kijk onze kanjers eens op deze rots staan? Allemaal los en zonder baasjes, wie had dat ooit kunnen dromen.... Boy moest wel een handje geholpen worden, (hoogtevrees Boy?) maar hij is uiteindelijk met een beetje hulp van Rene ook de rots op gelokt. En voor de zekerheid gaan zitten!

Boy z'n witte bal wordt met regelmaat door zus Luna onderschept. Het is echt koddig om te zien dat hij daar totaal geen probleem mee heeft. Luna is soms net ietsje sneller. Of zou het aan haar slankere postuur liggen?
De bal wisselt dus nog wel eens van eigenaar en zowel broer als de twee zussen blijven dicht bij elkaar in de buurt. Je weet maar nooit.....
We wandelen heerlijk door het bos en kletsen weer eens ouderwets met elkaar. Net ofdat we de volgende bladzijde van het boek hebben omgeslagen.
Maar aan elke wandeling komt een einde en helaas is het restaurant aan de ingang weer gesloten.

Kijk boer Boy eens tussen z'n twee zussen Angel en Luna staan! Wat een prachtig stel zijn ze!

Bij de auto’s drinken de honden hun bakken leeg en schenkt Rene (TOP!) nog een heerlijke mok koffie voor de liefhebbers. De honden genieten nog steeds en het blijft koddig te zien hoe de witte bal van Boy met regelmaat van bek wisselt.

Klik op de titel en geniet mee van deze heerlijke najaarswandeling!