Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

woensdag, mei 03, 2006

Valkenburgse meer met Janice en Mox

Toch maar weer een keer Janice opgehaald voor een partijtje zwemmen in het Valkenburgse meer. Janice heeft ooit een keer haar staartbeen gekneusd en soms heeft ze daar zoveel last van dat ze even moet worden ontzien. Want als ik haar kom halen dan is ze altijd zo ontzettend blij, dan danst en springt ze in de rondte. En dat is natuurlijk niet helemaal handig met die staart. Gelukkig geneest het toch snel en kan ik haar weer ophalen.
Wat is deze dame blij als ze doorheeft dat ze met de auto mee mag.
Angel zit al achter in de Ka te piepen en de hele weg naar het meer houden ze elkaar toch wel een beetje bezig.
Daar aangekomen is Karla er al met haar prachtige Mopshondje Mox.
De 3 dames vermaken zich uitstekend.


Karla, als (bijna) tennisprof, mept de rubber ballen, die ook nog eens extra stuiteren, zo ver weg, dat Janice ze bijna niet meer kan vinden. In het water is Janice hem kwijt, maar als Karla er later een tennisbal achteraan mept, dan zwemt Janice bijna naar Engeland om die bal te halen en vindt ineens de oranje rubberen bal . Gelukkig we hebben hem weer. Dan maar wat veiliger op de kant meppen.
Als later ook nog eens 3 whippets achter Mox aanrennen, vragen we ons even af of ze soms denken een haas te kunnen vangen......
Moe en zeer voldaan wordt Janice thuis gebracht. Angel ligt de hele middag in de tuin bij te komen. Suus, bedankt weer voor het mogen lenen van jouw Janice, we hebben zoals iedere keer weer genoten!!!

Als je op de titel klikt dan komt het album met foto's van deze 3 kanjers tevoorschijn