Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

maandag, maart 27, 2006

Lente

21 maart 2006, start van de lente.
De zondag ervoor is het nog zo ijzig koud op het hockeyveld dat je alleen met Uggs warme voeten houdt. De oren vriezen er bijna af. Afzien op dat hockeyveld, zowel voor de kijkers als de speelsters. En die staan niet eens stil!
Dinsdag start de lente en woendagmorgen waait er nog een heuse sneeuwstorm over het westen. Lente?
In de loop van de week verandert het weer een beetje en zondag de 26ste kan ineens de jas uit. Zalig, tijdens ons rondje in De Paauw kom ik bezweet thuis. Want vest met bodywarmer is toch wel een beetje te warm. Ook tijdens de hockeywedstrijd staan we heerlijk in het zonnetje. Niet alleen de speelsters zweten. De meiden winnen met 5-3 en ook Mimi scoort een prachtig doelpunt. Bij ons op de veranda is het 20 graden, echt lekker dus!


In De Paauw schieten de crocussen en sneeuwklokjes als paddestoelen de grond uit.
Wat dat kleine beetje warmte van de zon al niet doet.
Foto toestel mee en toch maar even kijken of er nog wat van te maken is.
Aan het begin van De Paauw komen we Angel’s trainster Marrie met haar roedel tegen. Ravie, haar jonge Groenendaeler laat z’n balletje in de vijver vallen, verliest daarop z’n evenwicht en maakt een korte ‘lente’duik. De Flatcaoted Retriever redt de bal. Daarna komen we tussen het bed van crocussen een heleboel vrienden tegen: Balou, Elmo, Raffles, Boomer, Duitse Herders Tommy en Victor, een Oud Duitser Herder genaamd Kazan en nog veel meer.
Jongens het is lente: heerlijk denkt dus duidelijk iedereen die we zien.


Na bijna 2 uur keren Angel en ik huiswaards. Met toch wel een aantal foto’s tussen de crocussen en tussen de sneeuwklokjes in.

Klik op de titel voor wat lente foto’s.
De laatste foto's uit het album zijn nog van februari, samen met Victor en Willem in De Paauw, net voor de eerste sneeuw van maart.