Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

vrijdag, augustus 04, 2006

Au revoir!

“Au revoir et peut-être à l’année prochain!” kunnen we met recht zeggen.
Onze vakantie is voorbij, het zit er weer op.
Vrijdagmorgen vertrekken we terug naar La Croix St Ouen. Blijven daar voor een dagje rust tussen het reizen door en zondag de 6de rijden we terug naar Wassenaar.

Als we woensdagavond laat thuis komen van onze super gezellige avond bij Ilone en Peter dan is het maar net aan 16 graden in de voortent. Regen en nog eens regen, gewoon koud. Wat een temperatuurverschil. Zo hebben we ruim 3 weken bijna ‘geleden’ onder de hittegolf en zo is het ineens 20 graden kouder.
Omdat ‘le Meteo’ voor donderdag toch wel de nodige regen voorspelt besluiten we de voortent niet af te halen. Angel slaapt daar immers steeds en eigenlijk ook wel handig als schuil mogelijkheid bij de diverse buien. Die donderdag blijft het weer een beetje grillig. Zo komt de zon door en is het heel warm en zo ineens valt het weer los uit de hemel.
De voortent ruimen we zo goed als leeg en de extra koelkast wordt ontdooit en in de caravan gezet. Zo hoeven we vrijdagmorgen alleen de voortent maar af te halen. En nu maar hopen dat hij dan een beetje droog is.
De weergoden zijn ons goed gezind, het blijft ’s nachts droog. We staan op tijd op en zijn eigenlijk in een mum van tijd klaar met op en inruimen. Omdat we nog in de schaduw staan is de voortent wel vochtig.


Angel blijft dicht bij de auto in de buurt. We zullen haar toch eens kunnen vergeten?
Als de achterklep open gaat dan springt ze met een zucht achterin. Klaar voor vertrek.
Nog even de caravan aankoppelen, de electra controleren en rond 11 uur ik kruip achter het stuur. Om tegen 16 uur, met een heerlijke lange tussenstop ergens voor Parijs, aan te komen in La Croix St Ouen.
We hebben dus weer een voorspoedige reis gehad!

Klik op de titel voor nog wat foto's