Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

zondag, augustus 06, 2006

Vanuit La Croix weer naar huis

aWe zijn weer terug in La Croix. Leuk dat ook onze neef en nicht met hun jongens er zijn. Zij komen terug van hun vakantie aan de Franse kust en ‘gebruiken’ het huis van mijn zus, net als wij, ook als tussenstop. Altijd weer prima en wel zo makkelijk!
Eén grote familie! Gezellig samen de benen strekken en vers brood halen bij de bakker.

Om natuurlijk weer heerlijk met elkaar te eten in de tuin.
Op z’n Frans, lekker lang en ontspannen! En de weergoden blijven ons nog steeds goed gezind.
Zo kletsen we lang buiten ofdat de vakantie nog helemaal niet is afgelopen. En de kleine neefjes? Die liggen ontspannen in de hangstoel: Jesse is zelfs in slaap gevallen.

Zaterdagmorgen vertrekken Sjantien en Edwin met de jongens naar Leiden. Wij blijven nog een dagje en gaan zondagmorgen pas terug.
Mijn zus en ik maken samen met de honden heerlijke lange wandelingen in het grote bos van Compiegne en natuurlijk kletsen we weer heel veel bij.
Nicolien en Bernard: Geweldig, altijd weer genieten we van jullie gastvrijheid!

Zonder haast keren wij zondagmorgen om 10.30 huiswaards. Angel ligt er in de achterbak prinsheerlijk bij. Ik kruip weer achter het stuur en ‘vlieg stiekem laag’. Na 3 uur maken we een tussenstop ergens ver in België en rijdt Ton het laatste gedeelte. We zitten dan niet zo ver meer voor de Nederlandse grens. Zonder files en half bewolkt hebben we opnieuw een zeer voorspoedige terugreis.Om thuis in een super schoon opgeruimd huis te komen. Helemaal TOP, dank je wel Mimi!

Met een klik op de titel opent het foto album.