Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

vrijdag, januari 06, 2006

Angel’s inhaal race

Als je 2 weken niet eet, dan val je geheid af.
Aan de lijve ondervonden, want Angel viel natuurlijk weer een paar kilo af. Sinds verleden week donderdag is onze engel weer gaan eten en hoe....... Kreeg ze de eerste paar dagen nog een wat kleinere hoeveelheid voer, aan de snelheid van reageren op commando’s wordt al snel duidelijk dat mevrouw toch wel weer honger heeft.
Jeetje, bij het commando “Kom voor” komt ze met zoveel snelheid aangerend dat ze zowat met haar neus in mijn kruis tot stilstand ‘glijdt’. Als een zwaan die op het water landt!

Om het eten toch wat aangenamer te maken krijgt ze momenteel ’s morgens en ’s avonds wat kip van smuldier door de Henne brokken. En na de middagwandeling nog wat extra Henne brokken wat opnieuw met veel ‘smaak’ wordt verorberd.
Zo kennen we Angel niet, ze lijkt ineens een inhaalslag te maken. Ze eet niet maar ‘vreet als een dijkwerker’.
Ik geef haar dus maar lekker veel, zou ze dan eindelijk eens op gewicht gaan komen?

Als Christophe haar vandaag (na 1 week van flink door eten) weegt, is ze toch ruim 2 kilo aangekomen en dat in één week! Ze weegt nu 28,3 kg. Hoera, het werkt!Na de maaltijd last Angel al uit zichzelf een heerlijke siësta in. Altijd even de tijd nemen om lekker uit te buiken. Zeker wel een uur of twee ligt mevrouw dan in coma.

Klik op de titel voor foto's van een comateuse Angel