Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

zondag, januari 22, 2006

Net geen 5 maanden verder en weer loops

Ja hoor, het is weer zover, Angel is weer loops!
Zus Luna was haar al voor, we zijn op tijd gewaarschuwd.
We kunnen nu dus wel stellen dat deze dames een korte cyclus hebben.
Angel was op 9 april 2005 voor’t eerst loops en een kleine 4 maanden later, op 27 augustus 2005, voor de 2de keer. En nu zijn we net geen 5 maanden verder.
Het is niet anders, de natuur gaat z’n eigen gangetje.
Als de volgende loopsheid zich opnieuw binnen de 5 maanden aandient, dan zijn we precies half juni de klos, net voor de grote vakantie!
Ach, dat krijg je nu eenmaal met een teefje.



Vanmiddag toch maar even naar De Paauw gegaan. Wellicht zijn haar vriendjes daar, die zijn nog jong en willen meestal alleen maar rennen en nog eens rennen.
Waarempel: Zowel Willem, Baloe en Victor zijn aanwezig! Willem is een ‘oude sok’, Victor wordt volgende week 1 jaar en Baloe is maar een paar dagen ouder dan Angel. Beide jonge heren hebben helemaal niets in de gaten! Alleen maar rennen en rennen, heel veel rondjes achter elkaar aan. Heerlijk. En Willem rent vrolijk mee.
Misschien deze week nog een keertje samen afspreken? Want met deze mooie reuen kan het tot nu toe geen kwaad haar los te laten.
En dan even 2 weekjes het park vermijden. Want ik zou het ook niet leuk vinden, als mijn jonge dominante reu zich geen raad weet met z’n hormonen en daar in De Paauw een prachtige loopse teef heeft geroken......

Klik op de titel voor een paar foto's