Angel of Wassenaer

DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND
In dit dagboek van een herdershond staan de belevenissen van onze Oud Duitse Herdershond Angel
Kijk in 't archief, of helemaal onderaan deze web-log, hoe het allemaal in oktober 2004 is begonnen!
Vanaf 1 januari 2007 start Angel's WEB-SITE: www.angelofwassenaer.nl

zaterdag, juli 15, 2006

Wij genieten volop!

Wij genieten volop en zijn meteen al aardig gewend hier op de camping. De plaats naast ons aan de andere kant van de bosrand is nog vrij en raakt ook bezet. We krijgen nieuwe buren.
Een stel uit Nijmegen met 2 kinderen in de leeftijd van bijna 4 en bijna 6 jaar.
Prachtige mooie kindertjes. Het meisje Ruby is helemaal gek van Angel. Beide kinderen komen steeds vragen of ze ‘het hondje’ even mogen aaien of “mogen we even met het hondje spelen?”
Angel vindt alles prima ofdat ze is opgegroeid met kleine kinderen. Niets is minder waar, maar ach. Ze gedraagt zich keurig, is rustig en heeft het vast gewoon erg warm!

De dagen gaan langzaamaan voorbij. Ik lees ontzettend veel en heb soms in 1 dag een boek uit. Ton gaat elke dag met z’n racefiets vers brood halen in het dorp. De heenweg, bergje af (ruim 3,5 km) gaat in 10 minuten. De terugweg, bergje op, duurt ongeveer een half uur. Goed voor z’n ‘zwembandje!’ Mijn fiets staat ongebruikt aan de kant. Het is te stijl en om dan ook nog Angel in haar Cabrio mee te sjouwen, nee, dat gaan we niet doen.

Ik maak het mezelf gemakkelijk door niet in de Caravan te koken. We gebruiken de tefalbakplaat om te bakken en de (door Ton ingebouwde) magnetron om af en toe te koken. Gaat prima. Wijntje erbij, lekkere salades maken, stukje brood en/of Franse kaas en onze maaltijd kan niet meer stuk. Daarna haalt Ton warm water om na de maaltijd af te ronden met de afwas. Tijdens de maaltijd ligt Angel heerlijk in haar Cabrio te pitten.
Als ik naar het sanitair loop, dan Angel graag mee. Door het bos of gewoon over de camping, het maakt haar niet uit.
En als het ’s avonds wat afkoelt, dan lopen we over de velden langs de meren met Angel en de ballenmepper.

Klik op de titel voor nog meer foto's.